Selecteer een pagina

Gewoon voor iedereen

Bij Lokaal op 1 staat de inwoner centraal
en daar handelen we naar.
Leefbaarheid van onze kernen en omgeving zijn van groot belang. Vindt u dit ook? Doe dan met ons mee en sluit u bij ons aan.

De primaire doelstelling van Lokaal Op 1 was zorg dragen voor meer evenwicht in de bestuurlijke aandacht en bijdragen aan het beter gehoord worden van de inwoners, verenigingen en bedrijven in het westen van Krimpenerwaard. Meer evenwicht in de bestuurlijke samenwerking is ons gelukt, alhoewel de kernen Lekkerkerk en Ouderkerk a/d IJssel nog wel de nodige aandacht behoeven. Uiteraard is Lokaal op 1 er voor alle inwoners van de Krimpenerwaard. We zijn op de goede weg maar we zijn nog niet klaar.
Daarnaast vinden wij het moreel niet aanvaardbaar dat er zetelroof en of kiezersbedrog wordt gepleegd, zoals enkele raadsleden (voor zichzelf begonnen) afgelopen periode hebben gedaan. Wettelijk mag dat maar moreel is het verwerpelijk.

 

Nawoord

Als onafhankelijke lokale partij hebben wij nog geen binding met landelijke partijen. Wij zijn geen linkse of rechtse of middenpartij. Wij maken ons sterk over de volle breedte van onze gemeente, voor álle inwoners. We werken vanuit de lokale wensen en behoefte van ónze inwoners, verenigingen en ondernemers.

De nieuwe fractie zal op basis van een samensmelting van ervaring, deskundigheid en enthousiasme en met gevoel voor politiek-bestuurlijke belangen, besluitvaardig en daadkrachtig optreden. We gaan voor maatwerk voor onze inwoners, verenigingen en bedrijven en tonen daarbij bestuurlijk lef. Lokaal Op 1 is bereid om er alles aan te doen en zich maximaal in te zetten voor onze inwoners. Lokaal Op 1 is toegankelijk, herkenbaar en benaderbaar voor iedereen. Uw stem in maart 2022 op Lokaal Op 1 is daarvoor onontbeerlijk. Wij hopen op uw steun én stem.

Lokaal Op1
Voorzitter: Drs. J.H. van Veen

Secretaris: E van Heukelom

Penningmeester: J.J. Smit

PR. J. Hofman-Verwoert

Actueel

Braderie

Braderie

Zaterdag 4 september jl was er braderie in Lekkerkerk, Lokaal op 1 was er bij.

Is er iets waar u bij de gemeente tegen aan loopt?

Laat het ons weten!

5 + 7 =